Валери Божинов даде интервю за gong.bg. Той говори за Левски

...
Валери Божинов даде интервю за gong.bg. Той говори за Левски
Коментари Харесай

Валери Божинов: Още не съм решил къде ще играя, но може да има изненади...

Валери Божинов даде изявление за gong.bg. Той приказва за Левски и своето бъдеще. Божинов изрази възхищението си от клуба и добави, че под управлението на Хубчев " сините " са изцяло преобразени.

" От няколко седмици упражнявам пълноценно с Враца, ще стартира обаче да играя, когато съм изцяло подготвен, тъй като не би трябвало да се излага. Моята съществена цел е да се приготвя добре и да се усещам подготвен физически. Още не съм взел изрично мнение къде ще избера да играя. Споделил съм го с хората от Враца, че желанието ми е да отида в чужбина. Може в това отношение да има изненади.
 Христо Златински: Основната причина да избера Ботев? Валери Божинов
Христо Златински: Основната причина да избера Ботев? Валери Божинов

" Сашо Ангелов доста ни тормози на тренировките "

На този стадий обаче най-важното е да съм здрав. Сигурен съм, че Ботев (Враца) ще върви напред, това е първокласен тим. Просто би трябвало футболистите да са като едно цяло, да си оказват помощ на терена. Баща ми е треньор, който държи доста на дисциплината и физическата подготовка.

Няколко пъти гледах Левски по малкия екран, само че за първи път го направих онлайн, откогато не съм на Герена, против Ботев. Честно казано съм впечатлен от метода по който играе Левски. Струва ми се, че тимът е изцяло видоизменен при Хубчев. Като гледах по какъв начин тичат можеше да изиграят два мача един след различен.

Част от футболистите също са видоизменен, най-много в лицето на Живко Миланов, Иван Горанов и Давиде Мариани. Жалко, че Левски се раздели с толкоз добър състезател като Мариани ", означи Божигол.
 Валери Божинов на
Валери Божинов на " Герена ", ще стиска палци за Левски против Ботев (Пд)

Нападателят е в наследник " екип "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР