Валери Божинов би играл в Левски без пари. Това каза

...
Валери Божинов би играл в Левски без пари. Това каза
Коментари Харесай

Божинов: Бих играл в Левски без пари

Валери Божинов би играл в Левски без пари. Това сподели той пред Дарик радио. Бившият нападател посочи, че за момента никой от " Герена " не го е търсил да облече още веднъж синята фланелка. Божинов сподели, че би оказал помощ по всевъзможен метод за " сините ", даже да е запаса, с цел да може клубът да изкара пари от вероятно продажба на Найджъл Робърта.

" Всичко е добре в Италия. Тренираме. Чака ни значим мач в петък, с цел да може тимът да остане в " Б " група, другояче би трябвало да играем баражи за оставане. Важен мач за нас, нека да го вземем. Да, договорът ми с Пескара е до 31 август. Надявам се да надвием Киево. Ако не, би трябвало да оставим още две седмици в Италия ", сподели още той.

" Не, доста неща се изписаха. С никого не съм приказвал. Имам връзки другарски с момчетата от тима. Георги Тодоров го почитам. Имаме приказва. Но в никакъв случай не е ставало въпрос за мое връщане. Нека да спрем всевъзможни спекулации. Всички левскари го знаят. Моето предпочитание е да се върна в Левски и да завърша кариерата си там. Трябва и от двете места да се желае. Обичам Левски ", сподели Божинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР