Валентино Роси (Yamaha) ще бъде допуснат до участие в оставащата

...
Валентино Роси (Yamaha) ще бъде допуснат до участие в оставащата
Коментари Харесай

Валентино Роси даде втори отрицателен PCR тест

Валентино Роси (Yamaha) ще бъде позволен до присъединяване в оставащата част от уикенда за Гран При на Европа в MotoGP, откакто резултатът от неговия втори PCR тест бе негативен.

Доктора пропусна последните два спортни уикенд на „ Моторланд Арагон “ поради позитивно проба за ковид. След това той се изолира в дома си в Италия, къде даде още една позитивна проба за COVID-19, която сложи под подозрение неговото присъединяване в ГП на Европа тази седмица.

There he is!!!! 's second PCR test came back negative. He is back in our pit box and will be riding tomorrow! | |
— Monster Energy Yamaha MotoGP (@YamahaMotoGP)
През вчерашния ден той се отново даде негативен резултат и му бе разрешено да пътува за Валенсия където през днешния ден сутринта му бе изработен нов PCR тест. Това не разреши на Роси да вземе присъединяване в първите две свободни тренировки в първия от двата следващи спортни уикенда на „ Рикардо Тормо “, като неговото място бе заето от американеца Гарет Герлоф, който остана 19-ти в общото класиране след двете подготвителни сесии през днешния ден.

С втория си негативен тест Роси към този момент бе позволен назад в падока, като ще се включи от утрешната третата свободна подготовка, която е с начален час от 11:55 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР