Валентино Роси посъветва Зарко да не приема от Yamaha неговия

...
Валентино Роси посъветва Зарко да не приема от Yamaha неговия
Коментари Харесай

Роси даде важен съвет на Зарко за следващия сезон

Валентино Роси посъветва Зарко да не приема от Yamaha неговия тазгодишен мотоциклет за идващия сезон. Тази година на към този момент пет пъти французинът Йоан Зарко – водач от сателитния отбор на Yamaha – финишира пред заводските Валентино Роси и Маверик Винялес, в това число и на последната Гран При на Малайзия, където още веднъж завоюва подиум.

Тази година Зарко употребява остарялата М1 на Доктора, оправи се съвършено с акомодацията към нея и демонстрира забележителни резултати за един дебютант в кралския клас този сезон. Както Винялес, по този начин и Роси не стопират да се оплакват от усложнения със задната гума на мотора си на мокро, като това се потвърди и в предпоследния кръг от сезона.

" Карането на тазгодишния мотор на мокро е невероятно и Зарко не е малоумен. Настоящият му мотор работи добре при всевъзможни условия и разбирам за какво Зарко се надява да не взима моя следващата година. Той завоюва купата в Moto2 през 2015-а и когато Kalex му предложи обноена машина, той отхвърли и си отбрани трофея ", показа Валентино.
Гледайте онлайн всички стартове от сезон 2017 в MotoGP по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР