Валентина Василева, председател на Единна народна партия, Радослав Кацаров –

...
Валентина Василева, председател на Единна народна партия, Радослав Кацаров –
Коментари Харесай

Партиите на Капон, Софиянски и бивш лидер на СДС-София се обединиха във Възход

Валентина Василева, ръководител на Единна национална партия, Радослав Кацаров – ръководител на Политическа партия „ Съюз на свободните демократи ", и Стефан Иванов – ръководител на Политическа партия „ Движение демократично деяние " основават придвижване „ Възход ". Формациите на Мария Капон, Стефан Софиянски и някогашният водач на СДС-София, си слагат за цел новото придвижване да сплоти демократични партии, организации и жители и да се възвърне демократичното ръководство в страната. Основни цели на Движение „ Възход " са:

- да сътвори опция на проваленото псевдодясно ръководство на страната;
- да възвърне правилата на свободната и конкурентна пазарна стопанска система, откъсвайки я от зависимостите на олигархичната и партийна върхушка;
- да възвърне демократичните правила на ръководство на държавата;
- да сътвори условия за бърз напредък на българската стопанска система, което да усъвършенства материалното положение на българските граждани;
- да поведе безкомпромисна битка против корупцията и да прекъсне мафиотската обязаност сред властта и бизнеса, се споделя в известие от Движение ''Възход''.

"Декларираме, че сме подготвени да реализираме тази цел по законов път. В същото време, ще се борим за смяна на правилата на административно устройство, с цел да се реализиран повече самостоятелни права и свободи, за определяне на по-малко, само че по-силна страна, основа за съвременно развиване на страната ни.
Ние сме уверени, че консолидацията на демократично мислещите хора в България би трябвало да стане не към водачи, а към правила. Обединени от идеологическа и ценностна непосредственост, водещо начало на придвижването е равнопоставеност сред сътрудниците в него. "
Движение „ Възход " стартира диалози и остава отворено за взаимоотношение и взаимна работа с всички демократично мислещи хора, партии или организации, които упорстват да се възстановят правилата на свободата, справедливостта и достолепието, пишат още от придвижването.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР