Валентина Василева: Г-н Борисов, вие ли сте министър-председател на България?Днес

...
Валентина Василева: Г-н Борисов, вие ли сте министър-председател на България?Днес
Коментари Харесай

Валентина Василева: Г-н Борисов, вие ли сте министър-председател на България?

Валентина Василева: Г-н Борисов, вие ли сте министър-председател на България?
Днес министър-председателят Бойко Борисов съобщи, че не може да изиска силово оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Какво желаете господин министър-председател, ние ли да желаяме силово оставката на вицепремиера Симеонов? Ако Вие не употребявате правото си по конституция да изискате оставката на вицепремиера си или да го освободите от служба, остава улицата да го смъкна от нея. Това ли предпочитате да се случи? Така ли желаете да се „ счупи “ обединението?

Това декларира в своя позиция ръководителят на Единна национална партия Валентина Василева по отношение на последното изказване на министър-председателя Бойко Борисов, че не може да изиска оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

Разбираме желанието да застанете в позата на жертва. Така доста ви харесва. Но в тази ситуация сте министър-председател и се постанова да отговорите на въпроса – кой ръководи България? Вие или Валери Симеонов? От днешното ви изказване стигаме до извода, че Валери Симеонов ръководи страната ни. Ние не сме го избирали за министър-председател. Подозираме, че и безпартийните, и членовете на ГЕРБ, и на Българска социалистическа партия, и на десницата, и на Движение за права и свободи не са го избирали за подобен. Сигурни сме, че и тези на Вътрешна македонска революционна организация не са го избирали за шеф на България. С сходни изказвания демонстрирате изтощение и отвод да управлявате страната. Липсата на дейности от ваша страна не е проява на геройство, а на политическа импотентност. След вашите думи излиза, че страната ни има единствено вицепремиер.

Г-н Борисов, чакаме да потвърдите и да дадете елементарния отговор на въпроса – към момента ли сте министър-председател на България?
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР