Валентина Вълкова от Бургас спечели Hells Kitchen и заслужено грабна

...
Валентина Вълкова от Бургас спечели Hells Kitchen и заслужено грабна
Коментари Харесай

Валя от Бургас би Вики от Поморие на финала в Hells Kitchen ВИДЕО

Валентина Вълкова от Бургас завоюва Hells Kitchen и справедливо сграбчи чека с огромната премия от 100 хиляди лв..

За първи път в историята на предаването феновете следиха заключителен двубой сред две дами – и двете представителки на Бургаска област. Битката бе сред Валентина и Виктория от Поморие.

Последното предизвикателство за сезона тества тяхното равнище и въображение в кухнята. Двете финалистки готвиха авторски специалитети, които минаха през желязната инспекция на началник Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева. Резултатът беше еднакъв, а шефът даде решаващия си глас за по-вкусната паница на Валентина и тя завоюва преимущество в избора си на екип и кухня за вечерната резервация.

Съюзници на Валентина в Синята кухня станаха Камен, Елена, Мартин и Артур, а на Виктория в Червената кухня – Николай, Мариела, Анелия и Андреа. Двата тима готвиха по авторските менюта на водачите си с черни куртки.

Отборът на Валентина издаде поръчките със светкавична експедитивност, само че екипът на Виктория набра преднина с десертите и двете кухни приключиха резервациите си наедно. Анкетните карти, които началник Ангелов беше раздал на гостите му помогнаха в тежкото решение и Валентина се трансформира в кралицата на четвърти сезон на Hells Kitchen България.

" Много благодаря, Шеф! Все още не мога да допускам. Много съм щастлива и разчувствана ", показа Валентина незабавно след успеха. Шеф Ангелов не пропусна да похвали и Виктория, която зае почетното второ място в четвъртия сезон. Въпреки че пухкавата поморийка не съумя да победи с огромната премия точно на рождения ден на сина си, тя се утеши с признанието, което получи от Шеф Ангелов.

" Ти беше моята фаворитка. Семейството и приятелите ти сигурно могат да се гордеят с това, което сподели, тъй като от самото начало беше себе си”, сподели той.

Въпреки че кулинарното предаване завърши, почитателите на Виктория заляха обществените мрежи. Те са разочаровани, че не тяхната любимка е огромният победител в шоуто. " Валентина може да е спечелила 100 бона, само че Виктория завоюва сърцата на хората, а това е най-голямата победа! ", " Разочароващо решение! Загубихте ме за идващия сезон! ", са единствено част от мненията на феновете, които са стискали палци за симпатичната поморийка.

А вижте по какъв начин двете финалистки се забавляваха в общежитието, до момента в който чакат огромния миг. Вихрушките в кухнята с изключение на успеха, демонстрираха, че не могат да разделят и шампанското. Накрая обаче седнаха да си кажат наздраве за дълго чакания женски край, част от който са точно те:

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР