Валентин Златев вече не е генерален директор на Лукойл-България ЕООД,

...
Валентин Златев вече не е генерален директор на Лукойл-България ЕООД,
Коментари Харесай

Сашо Везенков: Валентин Златев продължава да бъде до нас

Валентин Златев към този момент не е общоприет шеф на Лукойл-България ЕООД, оповестиха публично от компанията. Той е назначен за ръководител на Контролния съвет на сдружението.

Новината бе оповестена два дни преди решителния трети мач за купата на волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) с Хебър (Пазарджик). Шампионите водят на противника с 2-0 победи в серията, като се нуждаят от още един триумф с цел да побеждават още веднъж на златния връх и да защитят купата си. Двубоят е на 22 април (понеделник) от 19:30 ч. в бургаската зала „ Младост “.

Изпълнителният шеф на Агенция за мениджмънт и реклама в спорта на Лукойл-България Сашо Везенков съобщи пред BGvolleyball.com, че Валентин Златев постоянно е бил до отбора.

„ Не мога да разясня протичащото се, не е редно. Но мога да кажа единствено едно: Валентин Златев постоянно е бил до нас и ще продължава да бъде. Нищо не се трансформира. Гоним шампионската купа във волейболната Суперлига при мъжете и считам, че още в понеделник, 22 април, това ще бъде реалност и то пред лична аудитория в зала „ Младост “ в Бургас. Ще зарадваме волейболната общност и ще осъществим задачите си. Продължаваме и с плана Шампионска лига, само че за него ще разясняваме на по-късен стадий, чакаме новата зала в Бургас. Всичко едно по едно, първо да спечелим титлата”, съобщи Сашо Везенков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР