Валентин Златев вече не е част от „Лукойл-България“. Новината потвърдиха

...
Валентин Златев вече не е част от „Лукойл-България“. Новината потвърдиха
Коментари Харесай

Окончателно: Валентин Златев е аут от „Лукойл”

Валентин Златев към този момент не е част от „ Лукойл-България “. Новината потвърдиха за bTV от пресцентъра на сдружението. От 10 август тази година Валентин Златев не е част и от Надзорния съвет на „ Лукойл Нефтохим-Бургас “. Това демонстрира информация в Търговския указател.
Потърсихме за коментар пресцентъра на „ Лукойл-България, с цел да разберем дали Златев остава ръководител на Контролния съвет на компанията. От там оповестиха, че той към този момент не е заема и тази позиция. Уточниха, че Златев е излязъл от компанията и към този момент е „ Господин Никой” в петролния колос.
Опитахме да се свържем и с Валентин Златев. На този стадий той не дава отговор на телефонните ни позвънявания. Към момента няма информация дали той самичък е решил да се отдръпна, или е отхвърлен.
На 19 април 2019 година имаше ротация на управителни фрагменти в „ Лукойл-България “. Златев беше назначен за ръководител на Контролния съвет. Тогава той освободи поста на общоприет шеф, а длъжността пое Булат Субаев и я заема до през днешния ден.
През юни тази година Златев беше разпитан от Специализираната прокуратура. Тогава той не посочи на какви въпроси е отговарял и по кое дело.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР