Валентин Железов вчера изненадващо получи наряд за предстоящото в неделя

...
Валентин Железов вчера изненадващо получи наряд за предстоящото в неделя
Коментари Харесай

ЦСКА няма загуба с рефер Валентин Железов, Левски е с две поражения на Герена

Валентин Железов през вчерашния ден изненадващо получи наряд за идното в неделя издание на безконечното дерби сред Левски и ЦСКА. За 41-годишния надзорник в бургаския затвор това ще е дебют като арбитър на най-големия мач в българския футбол.

ЦСКА е тимът, който има по-добра статистика при Железов, отбелязва статистиката на " Мач Телеграф ". Той е управлявал 9 мача на " алените ", в които те нямат загуба - 7 победи и 2 равенства. Ремитата са с Етър на " Ивайло " през сезон 2017/18 и 0:0 с Локомотив (Пловдив) на " Армията " през предишния шампионат.
 Изненада! Железов свири Вечното дерби, Сватбата гледа ВАР
Изненада! Железов свири Вечното дерби, Сватбата гледа ВАР

Кабаков в Пловдив

Специално преди срещата със " смърфовете " се подвигна звук поради неопитността на Железов и се твърдеше, че не трябва да получава толкоз тежък мач. Вероятно поради напрежението реферът подходи много прецизно и отсъждаше нарушавания при съвсем всяко единоборство.

През този сезон ЦСКА завоюва и трите си мача, за които Валентин Железов получи наряд. Две от тях бяха над ЦСКА 1948 (4:2 и 1:0). Третата беше в извънредно значимото дерби с Лудогорец (1:0) малко преди Коледа.

Левски има две загуби в мачове, свирени от бургазлията. Те всичките са записани в домашен срещи. Във въпросните дуели " сините " бяха надиграни изрично и без въздействие на съдията върху резултата. Едното проваляне беше с 0:2 от Арда през сегашния сезон, а другото е с 0:3 от Лудогорец през предишния шампионат.

Левски няма записано тъждество при Железов, само че пък е постигнал пет победи. Реферът управлява най-силния мач на сините през настоящето състезание - триумфът с 2:0 над Ботев (Пловдив) на " Герена ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР