Валентин ГеоргиевЕдна невинна наглед случка, която трябваше да уязви противника

...
Валентин ГеоргиевЕдна невинна наглед случка, която трябваше да уязви противника
Коментари Харесай

Долу ръцете от децата

Валентин Георгиев
Една почтена привидно преживелица, която трябваше да " уязви съперника " и да провокира подбив, още веднъж даде мотив да си повторим какъв брой подмолно е да се употребяват деца с предизборни цели. Малко момче на забележима възраст 6-7 години " затапи " (както написаха някои медии) някогашния министър председател Кирил Петков при " инцидентна среща " в ресторант с думите: " Искам да кажа, че " Възраждане " ще ви бият и те са най-хубавите ".
Доколко в тази ситуация има предварителна драматургия и кой е диригентът е мъчно да се дефинира, само че е реалност, че детето очевидно се тормози. А да се снима всичко и популяризира из медиите е израз на долнокачествен пиар. Не прави чест на която и да е партия с искания да ръководи да употребява малолетни по този метод. Защото на първо място, с цел да си тежи на мястото, би трябвало да съблюдава закона. 
Въвличането на деца в политическа активност е законово нарушаване. Този надпис стои на уеб страницата на Държавната организация за протекция на детето, с цел да припомня, че не може да употребяват малчуганите за предизборни цели. В Закона за протекция на детето също написа, че " всяко дете има право на протекция против замесване в действия, неподходящи за неговото физическо, психическо, нравствено и просветително развиване ", в т. ч. и протекция от замесване в политически, религиозни и синдикални действия.
Така че: долу ръцете от децата! style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР