Валентин Антов изрази задоволство от своята форма и сподели, че

...
Валентин Антов изрази задоволство от своята форма и сподели, че
Коментари Харесай

Антов: Като всеки фен на ЦСКА, надявам се да има модерен стадион

Валентин Антов изрази удовлетворение от своята форма и показа, че се надява стадион " Българска войска " да придобие съвременен тип.

" Добре съм, усещам се във форма, играя постоянно, което ме прави благополучен. Надявам се да съумея да оказа помощ по най-хубавия метод. С момчетата упражняваме крепко, както постоянно. Готвим се за мачовете и се надявам да реализираме положителни резултати и да покажем добра игра.

Когато играеш за националния тим, постоянно би трябвало да си стимулиран. Обстановката при нас е като преди публична среща, упражняваме постоянно на максимума си, желаеме да покажем най-хубавата си страна, да вземем успеха, да зарадваме хората и да надграждаме.

Стадионът на ЦСКА ли? Разбира се, че проследявам. Толкова години съм бил част от този клуб. Като всеки последовател, се надявам ЦСКА да има един нов съвременен стадион, на който да играе европейски срещи, да има доста аудитория и да помогне за цялостното развиване на българския футбол.

Винаги в националния тим даваме всичко от себе си, желаеме да вземем и резултат, по тази причина сме тук - всеки тренира и работи, с цел да излезе на терена и да печели победи ", сподели той пред " Спортал ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР