Валентин Антов бе отличен за №1 на 31-ия кръг в

...
Валентин Антов бе отличен за №1 на 31-ия кръг в
Коментари Харесай

Антов от ЦСКА: Мечтая да изляза и да играя на високо ниво в чужбина, пожелавам на Левски да се оправят

Валентин Антов бе отличен за №1 на 31-ия кръг в efbet Лига. Защитникът на ЦСКА осъществя дебютното си попадение за клуба при успеха с 5:0 над Берое.

Антов показа упованията си за новия сезон, треньорската рокада в тима, както и упоритостите за купа и пробив в Лига Европа.
 Димитър Пенев пожела на Вальо Антов триумфи в националния тим, подари му своя фотография
Стратега пожела на Вальо Антов триумфи в националния тим, подари му своя фотография

" Желая ти здраве и триумфи в националните тимове! "

" Благодаря за всички, които са дали своят вот за мен. Като всеки млад футболист, бленувам да изляза и да играя на високо равнище в чужбина. Засега съм в ЦСКА и желая да давам колкото мога на тима. Всеки млад български футболист желае да играе в националния тим, да се развива и да има триумфи. Ако имаме опцията би дал 100% от себе си.

Имахме няколко дни отмора, мисля че беше задоволително. Влизаме бързо в идващия сезон, няма да имаме тежки подготовки. Мисля, че завършихме в добра форма предния сезон. Всички сме жадни за тези дуели и сме подготвени за новия сезон, с цел да реализираме триумфи.
 Снимка 488784
Източник:

Ние сме професионални футболисти, за жал в ЦСКА постоянно се сменят треньорите. Гледаме напред и се надяваме още веднъж да стигнем на финала и този път да го вземем. Всеки треньор си има друг жанр и условия. Със сигурност има смяна. Всички имаме доверие на треньора. Щастлив съм, че той е отпред, тъй като той ми даде късмет да дебютирам. Този клуб заслужава купа и титли.

Играл съм като нападател единствено в юношеските си години. На тренировки имаш моменти пред вратата. Радвам се, че съумях да отбележа, въпреки да не съм нападател. Мисля доста трезво на терена. Аз не съм от вида футболисти, които да си изкарат червен картон. Всеки футболист обича да вкарва голове. Надявам се да имам още такива благоприятни условия, само че най-важното като играеш като бранител е да си изпълняваш дилемите и да не допуснеш гол.

Съвети получавам непрестанно. Във всеки мач си приказваме и ми подсказват. Гледам да абсорбирам всеки ден. Това доста оказва помощ за моето развиване. Трябва да играем с всеки тим по два пъти. Няма значение с кого сме се паднали. Излизаме, с цел да печелим всеки мач. Срещу нас всеки излиза на 100%. Най-сладко е да биеш безконечния противник Левски и Лудогорец. Ние сме длъжни да приемем всички мачове еднообразно, няма лесни противници. Берое са добър тим. Никой не е очаквал от нас подобен резултат. Трябваше да излезем съществени, с цел да не играем плейофи.

Определено не сме очаквали при започване на сезона да се случат тези неща. Пожелавам на Левски да се оправят, не е прелестно без ЦСКА и Левски. Ние към този момент сме минали през това и гледаме нашия си тим. Четири следващи години сме втори и се надявам да вдигнем купата. Трябва да упражняваме крепко, да гледаме идващия сезон. В последните години върхът ни против Лудогорец става все по-добър. Надявам се да ги бием по-често и най-важно да вземем купата.
 Антов: Целите остават допустимо най-високи, веселя се за гола си
Антов: Целите остават допустимо най-високи, веселя се за гола си

" Бяхме доста покрай Купата на България, само че животът продължава "

Ние гледаме първо за предварителните кръгове и малко по малко ще забележим до къде ще стигнем ", съобщи Антов във връзка с упованията в тима във връзка с мачовете от Лига Европа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР