Валентин Антов, Али Соу и Тиаго Родригес получиха своите награди

...
Валентин Антов, Али Соу и Тиаго Родригес получиха своите награди
Коментари Харесай

Антов, Соу и Тиаго получиха призовете си на Българска армия

Валентин Антов, Али Соу и Тиаго Родригес получиха своите награди от анкетата за " Футболист на годината ". Това се случи през днешния ден на стадион " Българска войска ", защото поради епидемиологичната конюнктура не беше опция призьорите в журналистическата анкета да се явят на церемонията.

Антов получи наградата премията за най-хубав бранител и футболист номер 2 на България. Соу пък беше отличен като най-хубавият чужденец в efbet Лига, а Тиаго взе оценката за най-хубав халф. Наградите връчиха Весела Лечева, Димитър Пенев и Пламен Марков.

" Тук съм и съм благополучен в ЦСКА. Имам същите цели пред себе си - да давам най-хубавото от себе си, с цел да може тимът да печели. Щастлив съм да бъда тук и съм съсредоточен напълно върху тренировките. Тази премия значи доста. Тя ми носи задоволство и спомагателна мотивация. Искам да спечелвам още повече ", сподели Али Соу.

„ Пожелавам си някой ден да получа такава премия и в Серия А. Искам цялата сила, която давам в тренировките да си заслужава. Определено премиите са задължаващи за мен и е чест за мен. Имам дълъг път пред себе си. Искам да се развъртвам. Предполагам, че в Болоня знаят за тези награди, само че те са към този момент в предишното, а аз виждам напред ", показа Валентин Антов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР