Валенсия загуби от Аталанта с 3:4 в реванш от осминафиналите

...
Валенсия загуби от Аталанта с 3:4 в реванш от осминафиналите
Коментари Харесай

Голов трилър между Валенсия и Аталанта и историческо класиране на италианците

Валенсия загуби от Аталанта с 3:4 в реванш от осминафиналите на Шампионската лига, а головото представление се състоя пред празните трибуни на „ Местая “ поради епидемията от ковид. Въпреки това, хиляди се събраха пред стадиона, с цел да приветстват " прилепите " и да ги поддържат. Берагамаските бяха спечелили с 4:1 първата среща в Милано и с общ резултат 8:4 се класираха за четвъртфиналите, постигайки един от най-големите триумфи в своята история.

Гостите поведоха рано с гол на Йосип Иличич (3-дузпа), който бе фаулиран от Диакаби за отсъдения углавен удар. Кевин Гамейро (21) изравни след две следващи неточности в отбраната на италианския отбор. В края на полувремето обаче Йосип Иличич (43-дузпа) още веднъж изведе Аталанта напред, а съдията уточни бялата точка поради игра с ръка на Диакаби.

След почивката Кевин Гамейро (51) още веднъж изравни след удар с глава, а Феран Торес (67) направи обрата цялостен с прехвърлящ удар при контраофанзива на „ прилепите “. Радостта им обаче не търпя дълго, защото Йосип Иличич (71) оформи своя хеттрик и изравни за 3:3. Това обаче не беше всичко от този театър, защото словенецът Иличич (82) осъществя и четвърти гол, фиксирайки крайното 3:4.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР