Валенсия спря черната си серия от 8 поредни мача без

...
Валенсия спря черната си серия от 8 поредни мача без
Коментари Харесай

Валенсия спря пропадането с успех над Валядолид

Валенсия спря " черната " си серия от 8 следващи мача без победа в Ла Лига. " Прилепите " се върнаха на победния път, откакто измъкнаха най-малък триумф с 1:0 в гостуването си на от 18-ия кръг. Героят в мача бе, който означи единственото попадение. Той се разписа с хубав гол в 76-ата минута и донесе трите точки на своя отбор.

Първата част стартира с късмет за домакините. Още в 3-ата минута стреля рисково около вратата.

След това обаче Валенсия доминираше и пропусна няколко положителни благоприятни условия. В 10-ата минута стреля от воле над вратата. Минута по-късно Максимилиано Лопес имаше добър късмет, само че изстрелът му бе неакуратен. В 16-ата минута и насочи доста прекрасен шут, само че и вратарят Жорди Масим направи ослепително избавяне.

Гостите бяха най-близо до гола в 32-ата минута, когато удар на Гая се отби от гредата. В 42-ата минута той имаше още една опция, само че този и път стреля неопределено.

Втората част надалеч не бе толкоз завладяваща. Валенсия имаше нелош късмет от фаул В 64-ата минута, само че не съумя да откри очертанията на вратата.

В 76-ата минута гостите обаче най-сетне откриха пътя към гола. Карлос Солер получи на ъгъла на наказателното поле и със страховит изстрел означи красиво попадение за 0:1.

Да края домакините пробваха да се върнат в мача, само че без триумф. За сметка на това гостите вкараха втори гол в 87-ата минута, който обаче не бе зачетен поради засада след разглеждане с ВАР. В добавеното време пък гредата оказа помощ на " Прилепите " след изстрел с глава на.

Все отново Валенсия си потегли с трите точки и към този момент има 19 в актива си, като излезе на 13-ото място в таблицата. Валядолид пък падна до 16-ото място с 18 точки.

Ла Лига 18 кръг, неделя 10 януари  Реал Валядолид 0:1краен резулат  Валенсия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР