Валенсия се класира за 1/2-финал в турнира за Купата на

...
Валенсия се класира за 1/2-финал в турнира за Купата на
Коментари Харесай

Драма с дупзи! Валенсия се докопа до 1/2-финал за Купата за Краля

Валенсия се класира за 1/2-финал в шампионата за Купата на Краля след победа с дузпи, въпреки и след загуба от Алавес (1:2) постоянното време на реванша. Първата среща приключи при същия резултат, само че в интерес на " прилепите ", които се поизмъчиха преди дербито в Реал (Мадрид) за състезание на " Местая " в събота.

Юношата на Барселона и някогашен състезател на Валенсия Мунир Ел Хадади откри резултата за Алавес в 73-ата минута, само че макар натиска на домакините, Валенсия изравни в 77-ата след контраофанзива. Алавес докара мача до продължения с гол на Рубен Собрино в 86-ата минута. При тях двата отбора не съумяха да си отбележат гол и се стигна до дузпи, при които Педраса, Перес и Собрино пропуснаха за Алавес, а Кондогбиа пропиля един удар за " прилепите ".

Валенсия е на 1/2-финал след 3:2 при 11-метровите удари, а Севиля също е на тази фаза на шампионата, откакто през вчерашния ден изхвърли Атлетико.

Реал (Мадрид) и Леганес играят довечера, а на следващия ден Барселона посреща Еспаньол в последната борба от 1/4-финалите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР