Валенсия продължава с доброто представяне в Примера дивисион, което се

...
Валенсия продължава с доброто представяне в Примера дивисион, което се
Коментари Харесай

Левашки грешки закопаха Депортиво срещу Валенсия

Валенсия продължава с положителното показване в Примера дивисион, което се затвърди при визитата на Депортиво Ла Коруня, извоювана с 2:1 в мач от 19-ия кръг на шампионата.

С триумфа през днешния ден тимът на Марселино събра 40 точки, на 8 от водача Барселона, и единствено на 2 от втория Атлетико (Мадрид). Депортиво пък се бори за оцеляването си в елита през този сезон, само че още на следващия ден може да се озове в зоната на изпадащите, в случай че Алавес завоюва семейството си на Севиля.

Иначе през днешния ден срещата отиваше към нулево тъждество на почивката, само че груба вратарска неточност при удар на Гуедес отвън наказателното поле диагонално, разреши на " прилепите " да се отдръпват с преднина от един гол.

Малко преди да изтекат 65 минути игра Валенсия повиши на 2:0! Защитник на домакините сгреши в изнасянето на топката, тя мина през Санти Минта, който откри Родриго, с цел да може последният с удар пред наказателното поле да удвои преднината на гостите.

В края на мача Депортиво въпреки всичко стигна до почетен гол посредством Флорин Андоне, само че за повече нямаше.

Дебют за Валенсия направи новото попълнение - Франсис Коклен, който преди дни бе трансфериран в испанския отбор от Арсенал. Французинът стартира измежду титулярите и бе сменен от Мартин Монтоя в 83-ата минута.

Депортиво Ла Коруня - Валенсия 1:2

0:1 Гуедес 37`
0:2 Родриго 65`
1:2 Андоне 88`

 Снимка 333944
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР