Валенсия направи пълен обрат срещу Алавес, за да си осигури

...
Валенсия направи пълен обрат срещу Алавес, за да си осигури
Коментари Харесай

Валенсия трябваше да обръща Алавес, за да няма резил

Валенсия направи цялостен поврат против Алавес, с цел да си обезпечи задатък от 2:1 след първия мач от четвъртфиналите за Купата на Краля.

Алавес в действителност стартира по-атакуващо дуела и Рубен Собрино и Ернан Перес насочиха рискови удари към вратата на домакините. Само мощните изяви в рамката на Жауме Доменех избавиха Валенсия и в средата на полувремето, минало без особени рискове от другата страна.

След почивката Валенсия потегли напред и Лусиано Вието пропусна златен късмет в 60-та минута. Родриго също можеше да се разпише малко по-късно за "прилепите ", само че след удара му топката облиза гредата.

В последна сметка, още в идната офанзива Алавес поведе в резултата с отличен отдалечен удар на Собрино от близо 25 метра.

Седем минути трябваха на Валенсия да изравни и в 73-та минута, след сериозна вратарска неточност. Санти Мина откри Гонсало Гедеш отдясно, а Сивера не съумя да спре осъществяването на Гедеш, нещо приблизително сред удар и центриране.

Неприятностите за Алавес обаче не свършиха с това и в 77-та минута Адриан Диегес Гранде бе изпъден с втори жълт картон.

Пет минути по-късно обратът за Валенсия бе цялостен, когато Родриго получи в пеналта, стреля от близко, топката се удари и в десния дирек, с цел да влети в мрежата за 2:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР