Валежи от сняг ни очакват на Коледа и в края

...
Валежи от сняг ни очакват на Коледа и в края
Коментари Харесай

Сняг по Коледа и в края на годината

Валежи от сняг ни чакат на Коледа и в края на годината. Това демонстрират прогнозите на синоптиците, по отношение на времето през идните почивни дни.

“По време на коледните празници ще има нарастване на облаците и превалявания от сняг. Очаква се да бъде по-сухо при започване на почивните дни (23, 24 декември), а на 25, 26 и 27 да вали сняг. След това се обрисува да има снеговалежи още веднъж на 30 и 31 до обед. На новогодишната нощ ще спре да вали и небето ще бъде ясно. Преобладаващо устойчиво и изсъхнало време се чака през първите дни на 2018 година Прогнозите са сняг да вали още веднъж чак към 4-5 януари ”, съобщи пред “Труд ” синоптикът Петър Янков.

През тази седмица пък слънчевото време ще се следи съвсем на всички места в страната. Прогнозите на синоптиците са температурите да доближат до 15-17 градуса.

“Почти пролетни температури ще доминират през цялата работна седмица. Четвъртък се чака да вали дъжд и едва да се намалят температурите (между 9 до 14 градуса). В петък ще се появи южен вятър и градусите бързо ще се покачват до близо 15-17 градуса в обичайно най-топлите места. Валежи от дъжд и сняг можем да чакаме още веднъж през идния уикенд ”, добави Петър Янков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР