Вълчицата козината си мени, но нрава - никога. Народната поговорка

...
Вълчицата козината си мени, но нрава - никога. Народната поговорка
Коментари Харесай

Позор! Срамните тайни на Екатерина Дунева лъснаха. Първият й мъж я изритал за проституция, вторият – за мърлящина

Вълчицата козината си мени, само че нрава - в никакъв случай. Народната сентенция пасва като ръкавица върху развратното тяло на тогавашната миска Екатерина Дунева, чийто живот минава в безкрайни панаири и резили, от мъж на мъж и от клиент на клиент. Поне по този начин описват нейни приятелки от най-лекия отрасъл, във връзка пресния скандал с следващия й някогашен брачен партньор.

 

Прочее надалеч преди да мине под венчило с рали първенеца Румен Дунев, палавата Катя се научила да си изкарва прехраната с платени интимни милувки. Разголените фотосесии по прашки и зърна, както и нежната й възраст, съчетана с ангелска непорочност бързо й вдигнали цената, и още през 2005 година тя била една от тай-скъпите компаньонки в каталога на влиятелна фешън организация. С годините акциите й се покачвали и блъснали 300 евро на час, а за цяла вечер сметката се закръгляла на хилядарка, без да броим бакшиша.

 

Порочните й каузи някак останали скрити от състезателя Дунев или може би завалията е вярвал, че като я затвори в златна клетка и й направи дете, дребната мръсница ще се кротне. Нищо сходно - нейни клиенти, чиито имена пазим в редакцията се кълнат, че тя ги е обслужвала бременна в третия месец и деликатното й състояние провокирало изострен конвулсия за повръщане в най-неудобния (в орално отношение) миг.

 

Като прясна първескиня и кърмачка Екатерина също продължавала да бръмчи по непознато с оправданието, че бебето се нуждае от памперси и ританки, а мъжът й не можел да задоволи финансовите й прищявки. Дали Румен Дунев е надал ухо на сплетните, историята мълчи, а бракът им просъществува надалеч повече в сравнение с бяха първичните залагания.

 

Колкото и необикновено да звучи, край поставя не първенецът, а русата мръсница и то поради връзката й с Жоро Шопа. Дясната ръка на Брендо й хвърлил око по времето, когато някогашната госпожа Дунева се правеше на вярна приятелка на хотелиерската наследница Александра Арабаджиева. Тя се впила като пиявица в компанията на Алекс по линия на конната езда. Шопа от своя страна пък кумуваше на щерката на Ветко и Маринела по време на брака й със Стайко Стайков.

 

Усетила, че може да лапне част от милионите на Георги Семерджиев, Екатерина без доста съмнения го прелъстила и постоянно му се отдавала в хотелските стаи на “Маринела ”, под предлог че е на посетители на Александра. От ден дневно тя почнала да крои проекти по какъв начин да го разведе и давала благо и драго да зачене от плодовития милионер. Той обаче не бил вчерашен и постоянно употребил защитни средства - първо тъй като не държал по никакъв начин да се обвързва съществено, само че най-много тъй като го било боязън Катето да не му лепне хламидия, трихомони или кандида, поради разюздания си сексуален живот и навика да облекчава мъже за пари.

 

За признателност, че му се съблича и върти минети в обедната отмора, Шопа дарил любовницата си с породиста спортна кобила. Щедрият подарък в допълнение завъртял главата на шантонерката и тя безогледно декларирала на мъжа си, че го напуща и скоро ще мине под венчило с новия си обичан. Ако имаме вяра на слуховете, Румен Дунев я изгонил от общия им дом като последна мастия, а Семерджиев се направил на заплеснат и й дал пари единствено за непретенциозен наем в покрайнините на София. Не след дълго спрял да й подвига телефона, давайки да разбере, че й се е наситил.

За зла неволя, някогашният й мъж заведе правосъдно дело, принуждавайки Екатерина да се откаже от семейството му и за напред да се показва с бащиното си име Велчева, т.к “Дунева ” не подхождала на парцал като нея.

 

Вярна на правилото, че развратница леке не хваща, натирената и опозорена госпожа Велчева чевръсто оплита в мрежите си следващия добряк - бизнесмена Александър Кръстев, на който ражда дъщеричка. Очевидно обаче парясницата не си взема поука от проваления си първи брак и скоро след раждането стартира да изнудва новия си осеменител за пари. Според близки до нея, в началото тя си е правила сметката отново да бръмчи по адреси за 300 евро, само че бащата на детето й излиза костелив орех и бързо й поставя чатал на врата. Притисната до стената, миската минава на аварийна скица - изнудване. Изкупителна жертва на панаирите й става невръстната им дъщеричка, чиято детска душeвност е унищожена от свадите на развратната си и луда майка. Велчева инсценира побои, отвличания и домашно принуждение единствено и единствено да изсмуче още някой лев от втория си някогашен правоверен.

Освен от к*рвенския й нрав, предприемачът Кръстев се бил отвратил грубо от мърлящината на Катя в битов и съкровен проект. Коконата не просто била скарана с печката и парцала. Тя отказвала даже да чисти тоалетната откакто я е употребила, да не приказваме, че на всички места из къщи оставяла гнусни кълба с мазни, проскубани косми от оредяващата си косица. Друга гнусна привичка на някогашната госпожа Дунева била да си бърше грима в фамилното легло, омазвайки чаршафите с помади и сенки. Да не приказваме, че дъщеричката й ходела писюреста и некъпана, за смут на съседи и родственици.

 

Последният гвоздей в ковчега на разпадналия се втори брак на Дунева бил опита й да отвлече нещастната си дъщеричка, надявайки се на затлъстял откуп от татко й.

 

Какви долнопробни способи употребява Дунева да лиши бащата от детето си, очаквайте в последващо следствие.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР