Ваксините срещу вероятно ще трябва да се актуализират и реваксинира

...
Ваксините срещу вероятно ще трябва да се актуализират и реваксинира
Коментари Харесай

Учен предвижда сезонност на ваксините срещу COVID-19

Ваксините против евентуално ще би трябвало да се актуализират и реваксинира годишно с тях, Достатъчно количество данни за успеваемостта на съществуващите ваксини против нови варианти евентуално ще бъдат разполагаем до есента, сподели за РИА Новости ръководителят на научната група за създаване на нови способи за диагностика на човешки болести в Централния проучвателен институт по епидемиология за Камил Хафизов, съобщи БГНЕС.
" Съвсем евентуално е имунизациите против новия от време на време да се актуализират и ваксинират годишно, както се случва в този момент със същия грипен вирус. Мисля, че до есента ще натрупаме задоволително количество данни за успеваемостта на съществуващите ваксини против нови варианти ", сподели Хафизов.
 Фейсбук към този момент няма да трие изявления за лабораторния генезис на COVID-19 Фейсбук към този момент няма да трие изявления за лабораторния генезис на COVID-19
Администрацията на американската обществена мрежа Facebook ще спре да изтрива изявления, съдържащи догатки за изкуствения про...
Той акцентира, че все още няма известни аргументи за отбягване на имунизацията, в случай че няма директни противопоказания по здравословни аргументи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР