Ваксините пътуват към България, на 25-ти вечерта или на 26-ти

...
Ваксините пътуват към България, на 25-ти вечерта или на 26-ти
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов: Ваксините пътуват към България

Ваксините пътуват към България, на 25-ти вечерта или на 26-ти сутринта минават българската граница. На 27 декември ще е първият имунизиран у нас. Има възможност и аз да съм първият имунизиран българин, това ще се реши предния ден от имунизационния щаб. Това съобщи пред БТВ здравният министър проф..
Ваксинирането е пътят към успеха на това заболяване. Всички ваксини налични за европейските жители, ще дойдат в България във времето, когато те ще дойдат и в Европа. Българските жители ще имат достъп до същите ваксини, какъвто достъп имат и европейските жители, акцентира Ангелов.
 Ето кой ще е първият българин, имунизиран против COVID-19 Ето кой ще е първият българин, имунизиран против COVID-19
Здравният министър доктор Костадин Ангелов разгласи, че е подготвен да бъде първият имунизиран против коронавирус у нас. " Имам подготвеност да...
Започваме с етапите – първа фаза обгръща лекарите в лечебните заведения, фармацевтите, тези на първа линия, стоматолозите. Започваме имунизацията в лечебните заведения, по-късно в РЗИ, мобилни кабинети. Моят ангажимент е всеки едни българин, който е декларирал предпочитание да се имунизира, до него да доближи имунизацията. Когато стартираме имунизирането отвън първа фаза, ще стартира организацията по този начин, че всяка една институция, попадаща в обсега на етапа за имунизирането да събере искащите хора да се имунизират. Ще кажем и какъв ще е редът и мястото за имунизиране, сподели още Ангелов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР