Ваксинираният антиваксър и анти-европеец с влогове в евро, продължава да

...
Ваксинираният антиваксър и анти-европеец с влогове в евро, продължава да
Коментари Харесай

Фенове на „Левски“: „Възраждане“ правят патриотизма ни руски и го вменяват по путинско-сталинистки модел


Ваксинираният антиваксър и анти-европеец с влогове в евро, продължава да се упражнява върху публиката на Левски

Феновете на Левски към момента не са дали прошка изявленията на водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който ги назова „ дегенерати, безродници и еничари “. Повод за крайното изявление стана  нападението пред Паметника на Съветската войска. Ръководството на столичния гранд излезе с позиция, защитавайки своите почитатели от вербалните офанзиви. Сега отношение по тематиката взеха и от „ 100 години „ Левски “ София - вековни поздрави от целия свят “, които разпространиха позиция във Facebook.

Ето какво пишат те: 

Актуалният стожер на майцепродавщината у нас, Костадин Костадинов, и руската му партия „ Възраждане “, са окупирали и са си присвоили патриотизма ни. Направили са го съветски, а не български. Подменят го и ни го вменяват по путинско-сталинистки строй и модел. Толкова отдалечен и толкоз опровержителен на заветите на същински български патриоти, като Васил Левски, Захари Стоянов, Стефан Стамболов, Христо Ботйов, Любен Каравелов, Иван Михайлов и още толкоз доста други равни измежду свои.

Ваксинираният антиваксър и анти-европеец с влогове в евро, продължава да се упражнява върху публиката на Левски, която е толкоз огромен залък за изгладнялата му уста, минала разтворена през 10-11 разнообразни партии и организации през годините.

„ Дегенератите, безродниците и еничарите “ се оказахме единствено „ 20-30 “, а останалите левскари подкрепяли твърдо политиката България да се трансформира още веднъж в робска милостиня на умиращата Россия. Верно? Тъй рече Костя!

Копейче, сине Максудски, Левски София и неговите свободолюбиви последователи са били, са и постоянно ще бъдат в болшинството си най-яростният бастион на антикомунизма и антисъветизма у нас. И коректив на всички тези лъжепатриоти, които мешат българския национализъм с угодата на непозната страна, и продават наново нашето минало и нашето бъдеще на онази сатрапска идеология и нейните продължители, лишили живота на цвета на българската нация, включително цвета на нашия популярен, футболен клуб.

И не, не мешаме спорта с политиката, каквато е новата мантра на всеки дисциплиниран, безмълвен посерко, който не познава историята на страната, рода и клуба си, а се пробва да се скрие зад някаква мнима „ индиферентност “, както е доста съвременно в днешни дни. Съветският геноцид над българщината и левскарщината не е „ политика “, той е закононарушение, което ще подсещаме, и което ще преследваме! Съветският геноцид над българщината и левскарщината е ярем, против който ще се борим постоянно и до момента в който има хора, които желаят да ни го наложат наново върху врата. Защото сме Левски!

Мястото на позорното, руско мрачилище е в музей, с цел да знаят идните генерации същинската история за руската окупация на България. Да им се споделя за издевателствата над българщината, осъществени от комунистическите, руски безродници у нас, изпълняващи повелите на Кремъл. За да отиде в музей, някой би трябвало да му помогне да затътри кокали.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР