Ваксинирането срещу ковид на деца на възраст от 5 до

...
Ваксинирането срещу ковид на деца на възраст от 5 до
Коментари Харесай

ЕС ще започне от 13 декември да ваксинира деца срещу COVID-19

Ваксинирането против коронавирус на деца на възраст от 5 до 11 години в Европейски Съюз ще стартира на 13 декември, седмица по-рано от в началото плануваното. Това заяви през днешния ден немското здравно министерство, представено от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28770
Германия би трябвало да получи 2,4 милиона дози за двукратно използване измежду подрастващите, добавя Българска телеграфна агенция.

" Предвид сегашната пандемична обстановка, това са положителни вести за родители и деца. Мнозина чакат това с неспокойствие ", сподели в официалното съобщение немският и.д. здравен министър Йенс Шпан.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28770  Шефът на РЗИ-София разгласи каква е обстановката с ковид в столицата Шефът на РЗИ-София разгласи каква е обстановката с ковид в столицата  Началникът на защитата прикани да се форсира имунизацията в армията

Началникът на защитата прикани да се форсира имунизацията в армията  Началникът на защитата прикани да се форсира имунизацията в армията Началникът на защитата прикани да се форсира имунизацията в армията
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР