Ваксинирането срещу COVID-19 е личен избор. Това се казва в

...
Ваксинирането срещу COVID-19 е личен избор. Това се казва в
Коментари Харесай

БАЗ и СЗБ: Няма да налагаме на никого да се ваксинира, това е личен избор


Ваксинирането против COVID-19 е персонален избор. Това се споделя в взаимна позиция на Сдружението на заведенията в България ( СЗБ ) и Българската асоциация на заведенията ( БАЗ ).

Обръщайки се към своите членове, сътрудници, сътрудници, чиновници и клиенти, от двете браншови организации означават, че в ресторантьорския и развлекателния отрасъл, имат за цел само да оферират способи и разновидности за подобряването на бизнес средата в бранша. Функциите, въздействието и опциите им не разрешават да се произнасят по тематики, които не са от техния сектор на дейности. Именно такава е тематиката с слагането на имунизациите против COVID-19, която е извънредно настояща все още, а евентуално ще остане и в близко бъдеще, се споделя в позицията на СЗБ и БАЗ .

“По нея ние не сме правили вътрешни изследвания за настройките на нашите членове и чиновници в заведенията. Смятаме, че това е персонално решение на всеки един български жител и ние нямаме желание да заемаме страна “за ” или “против ” всеобщата имунизация ”, споделят от браншовите съюзи.

Ето какво още съдържа позицията им:

Управителните препоръки на СЗБ и БАЗ и ръководителите на сдруженията сме уверени, че не би трябвало да се месим в решенията на който и да било, дали да си сложи ваксина, каква да бъде тя, по кое време и къде да бъде имунизиран. Това е персонално решение и въпрос на избор!

Но бихме съдействали на всеки наш чиновник и другар, който желае да получи информация или помощ по тази тематика.

Като сдружения не считаме за редно да агитираме и да постановяваме каквито и да било цели за чиновници, които са си сложили ваксини, нито пък да молим за противоположното, за хора, които не са или не желаят да бъдат имунизирани против COVID-19.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР