Ваксинирането е напълно доброволен процес и никога пред работодателите в

...
Ваксинирането е напълно доброволен процес и никога пред работодателите в
Коментари Харесай

МТ: Никога пред работодатели не е поставяно изискване задължително да ваксинират персонала си

Ваксинирането е изцяло непринуден развой и в никакъв случай пред работодателите в бизнеса не е било поставяно условие или изискването наложително да имунизират своя личен състав, както и да оказват напън от всевъзможен темперамент в тази посока.
В същото време, предизвиква напъните на всички представители на туристическия бизнес, които подхождат с грижа за здравето на своя личен състав и на своите клиенти, които употребяват туристическа услуга, с цел да подсигурят безвредна почивка и да утвърдят името на България като сигурна дестинация. Припомняме, че при избора си на дестинация туристите вземат под внимание два индикатора – равнище на заболеваемостта и равнище на имунизирани в страната, декларират от Министерството на туризма по отношение на появили се тълкувания по отношение на самодейността да се слагат.
 Пристигнаха над 200 000 дози Коронавирус ваксини Пристигнаха над 200 000 дози Коронавирус ваксини
Днес, 14 юни, дойдоха 186 030 дози от имунизацията против COVID-19 на Pfizer/BioNTech и 36 000 дози от производителя Moderna. Доставен...
Министерството на туризма продължава солидарно да поддържа напъните на Министерството на здравеопазването, ясно и поредно, следвайки политиката на България и кабинета, както и утвърждавайки международните практики в устрема да бъде комплициран завършек на пандемията с COVID-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР