Ваксинираме ударно. В четвъртък идват и на Пфайзер ваксини. От

...
Ваксинираме ударно. В четвъртък идват и на Пфайзер ваксини. От
Коментари Харесай

Борисов: Ще отворим ресторантите, но това не значи масово да се юрнем

Ваксинираме стремително. В четвъртък идват и на " Пфайзер " ваксини. От сутринта съм провел 10 диалога, в това число да изпратим аероплан да докара имунизациите за два часа, вместо с ТИР - два дни. Ваксините са единственото решение да живеем. Сега имаме доста инфектирани - над 1900 души - вълната ще се вдигне, поради това единственото решение е имунизацията. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на визитата си в цех " Неохим " в Димитровград, излъчено онлайн във Фейсбук. С него е и вицепремиерът Томислав Дончев .
По думите на министър-председателя, хората всеобщо желаят да се имунизират.
" Ние се ваксинирахме по натурален път ", сподели Томислав Дончев , който засяга обстоятелството, че и той, и министър председателят преди време изкараха ковид.
" И двамата с Дончев го изкарахме - не е хубаво. 20 дни заболели, по-късно карантина. Това е голямо време. Не е индивидът да отиде да си почине, да се върне ободрен, това е като затвор 25-30 дни ", сподели още Борисов.
" Ние управляваме по най-хубавия метод пандемията . Това е несъмнено. И сега се оправяме най-добре от всички. След някой различен ден ще отворим заведенията за хранене, учениците вървят на учебно заведение. В Холандия ще отворят фризьорските салони. Представете си до момента са били без фризьорски салони, молове, фитнеси. Това не значи, че би трябвало всеобщо да се юрнем по заведенията за хранене Ние никой не задължаваме да върви по молове и заведения ", разяснява Борисов.
По думите му това е право на персонален избор.
" Разчитам на дисциплинирания и мислещия народ. Заслужава да води естествен живот. Не значи, че от 1 март всички би трябвало да се натикате в ресторанта. Трябва отново да бъде с цялото схващане на хората, че пандемията не е свършила. Имаме цялостен март да имунизираме. Това е голям щит против вируса ", добави той.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР