Ваксинацията в Гърция значително се е ускорила и вече обхваща

...
Ваксинацията в Гърция значително се е ускорила и вече обхваща
Коментари Харесай

7 милиона ваксинирани в Гърция, не се обмисля тотален локдаун за неимунизирани

Ваксинацията в Гърция доста се е ускорила и към този момент обгръща над седем милиона души, оповестяват гръцките медии. Правителството не обмисля въвеждането на нови ограничения и няма да трансформира тактиката си във връзка с четвъртата вълна на пандемията, написа в. "Та неа ". Като позитивен се прави оценка и фактът, че ползата към слагането на трета доза от имунизацията е огромен.
Ограничителните ограничения, ориентирани към неимунизирани лица ще се запазят, като по Коледните празници те ще не престават да нямат достъп до затворени пространства, се показва в обява на в. "Етнос ". Вчера министър председателят Кириакос Мицотакис съобщи, че Атина не възнамерява цялостен локдаун за неимунизираните жители по модела, който следва Австрия.
В последните четиринадесет дни броят на новозаразените в страната е достигнал 100 хиляди, а изгубилите борбата с COVID-19 са 928, показва в. "Прото тематика ". Продължават да се търсят лекари, които да покрият дефицита на дипломиран медицински личен състав в лечебните заведения в страната, които са подложени на голям напън. Целта е това да стане до края на седмицата, отбелязва "Прото тематика ".
Заради налагането на ограничаващите ограничения оборотът на заведенията е паднал с 40-50 %, написа в. "Катимерини ". Вчера притежателите на заведения за хранене, заведения, кафенета и обичайните за страната таверни участваха в 24-часов митинг. Масово заведенията в страната останаха затворени. Представители на сектора обявиха, че поддържат здравните ограничения, само че желаят страната да им окаже финансова помощ, с цел да се оправят в сложната обстановка с намалелите обороти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР