Ваксинацията трябва да бъде направена от лекарите, прекарали COVID-19, защото

...
Ваксинацията трябва да бъде направена от лекарите, прекарали COVID-19, защото
Коментари Харесай

Проф. Балтов: С ваксината хората ще живеят свободно


Ваксинацията би трябвало да бъде направена от лекарите, прекарали COVID-19 , тъй като антителата последователно спадат. Хубаво е да се имунизираме, с цел да реализираме груповия имунитет - над 75%. За това прикани шефът на " Пирогов " проф. Асен Балтов пред публицисти, секунди откакто му бе сложена имунизацията против COVID-19.

Медикът се усеща добре - по този начин, както и преди да му бъде сложена имунизацията.

Всеки, който е здрав клинично и няма проблеми, може умерено да се имунизира, увери проф. Балтов , който има вяра в науката и е на мнение, че с имунизацията хората ще живеят свободно .

40 медици от " Пирогов " ще бъдат имунизирани през днешния ден .

Около 100-110 ваксини ще бъдат направени за 3 дни в " Пирогов ". Над 1 000 медици от болничното заведение изявили предпочитание да се имунизират , описът непрекъснато нараства и искащите ставали от ден на ден и повече.

Ваксинираните остават 15 минути за наблюдаване , а в случай че има странични резултати и реакции, болничното заведение има подготвеност за незабавен токсикологичен и алергичен кабинет.
анкета
Ще се ваксинирате ли против COVID-19?
При първа опция Не, боязън ме е Ще изчакам да мине време Само с съветската ваксина Няма подобен вирус
При първа опция

Не, боязън ме е

Ще изчакам да мине време

Само с съветската ваксина

Няма подобен вирус
 Проф. Ангелов стана първият българин, имунизиран против COVID-19 Обновена
Проф. Ангелов стана първият българин, имунизиран против COVID-19

България се изправя дружно с Европейски Съюз за победоносна борба

Призоваваме всички да се имунизират, тъй като това е единственият излаз, успеваемостта на имунизацията е 95% . За това прикани ръководителят на Националния имунизационен щаб проф. Красимир Гигов, откакто се имунизира в УМБАЛСМ " Пирогов ".

" 95% е успеваемостта на тази ваксина, а доста малко ваксини могат да се похвалят с това. В началото ще бъдат по-малко имунизираните, като са получени дози за към 5000 души. Това е една генерална подготовка, на която не са позволени неточности ", акцентира проф. Гигов и прикани всички да се имунизират, тъй като това е единственият излаз и да може да посрещнем едно обикновено лято .

Имунизационният развой е извънредно значим - през днешния ден множеството страни от Европейски Съюз провеждат имунизация . Така демонстрираме нашите обединени старания в битката с COVID-19. Искаме да покажем, че имунизацията е безвредна, безвредна и има само положителни резултати , безапелационен бе проф. Гигов.

Той посочи, че имунизацията защищава от болестта, не е лекарство, а профилактично средство против това тежко страдалчество за хората.
 Европейски Съюз стартира да имунизира -
Европейски Съюз стартира да имунизира - " имунизацията е независимост "

Урсула фон дер Лайен: Това е трайният излаз от пандемията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР