Ваксинацията ще е приоритет номер 1 на Кирил Петков, ако

...
Ваксинацията ще е приоритет номер 1 на Кирил Петков, ако
Коментари Харесай

Кирил Петков: Първи приоритет ще е ваксинацията срещу COVID, лично ще се заема с това

Ваксинацията ще е " приоритет номер 1 " на Кирил Петков, в случай че стане министър председател , разгласи самият той по време на почналите през днешния ден договаряния с специалисти за целите на бъдещата коалиция.

Темата Петков разяснява в подтекста на, които участващите в договарянията страни Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България обсъждаха.
От ИАЛ признаха: Ваксините против ковид не са изследвани в български лаборатории
От Actualno.com отправихме въпроси към Изпълнителната организация по медикаментите към здравния министър по Закона за достъп до социална ин...

" Демократична България " предложи допустимо най-скоро да се вдигнат всевъзможни ограничавания върху бизнеса, свързани с пандемията като в това време се запазят ограниченията като схемата 60/40 като се позволява да се вкарат и нови.

За задачата групировката счита, че би трябвало да се удвои темпът на имунизация . Предлага се още бизнесът в пандемията да бъде подкрепят с вдишване от страната на осигуровките за бизнеси, подложени на ограничавания както и за някои от тези, които разкриват нови работни места.

.

" Смятам персонално да се заема с тази тематика ", съобщи той. И добави, че има визия кое спъва желанието на българите да се имунизират: ниското доверие и терзанията им за съпътстващи болести. Петков ще събере специалисти от всички области на медицината, които да съветват хората дали техните предходни и/или съпътстващи болести разрешават имунизацията против ковид.
Калоян Янков: Смятам, че „ Демократична България “ ще поддържа държавно управление на „ Продължаваме промяната “ (ВИДЕО)
И ние самите сме разочаровани от резултата от праламентарните избори, сподели в Студио Actualno Калоян Янков, народен представител от " Демократична Бъ...

Петков акцентира, че имунизирането би трябвало да се прави " по либерален метод ", по " персонален, само че осведомен избор ".

По думите му проблемите на българската стопанска система няма да се решат без да се доближи високо равнище на имунизация. " Трябва да престанат тия талази. Не може на всяка вълна да ощетяваме бизнеса и да плащаме едни пари, които са лимитирани. "

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР