Ваксинацията на децата на възраст между 12 и 17 години,

...
Ваксинацията на децата на възраст между 12 и 17 години,
Коментари Харесай

Епидемиолог: Ваксинирането на деца от 12 до 17 г. ключово за контрола на епидемията

Ваксинацията на децата на възраст сред 12 и 17 години, наред с другите ограничения, има основно значение за последователното нормализиране и продължение на живота на обществото. Това съобщи водещият гръцки епидемиолог Сотирис Циодрас, съобщи телевизия " Скай ", представена от.

Циодрас приказва на съвещание, отдадено на хода на пандемията, извършено под председателството на премиера Кириакос Мицотакис през днешния ден. Епидемиологът означи високата инфекциозност на разновидността Делта и във връзка с децата, заради което ограниченията за сигурност са изключително значими тъкмо сега, в който се отварят учебните заведения за новата образователна година.
 5000 евро за подправен документ против COVID-19 в Гърция 5000 евро за подправен документ против COVID-19 в Гърция
След поредност от кавги с издаването на подправени документи за имунизация против COVID-19 и негативни бързи проби, здравните власт...

" Математически оценки демонстрират, че може да се понижи вероятността за предаване на вируса в учебните заведения до 10 % с носене на маска, тестване и, несъмнено, най-много с имунизиране на групата, за която то се предлага ", означи Циодрас. Той сподели, че и трите му деца, които са в тази възрастова група, към този момент са имунизирани. От сряда стартира даването на по два безвъзмездни теста седмично за независимо тестване на всички възпитаници на възраст 12-17 години, които не са имунизирани, заяви " Елефтерос типос ".

Още от ИНТЕРЕСНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР