Ваксинацията е огромен приоритет за всички ни. Трябва да се

...
Ваксинацията е огромен приоритет за всички ни. Трябва да се
Коментари Харесай

Цитат на деня: Ваксинацията е огромен приоритет, лично ще се заема с нея

Ваксинацията е голям приоритет за всички ни. Трябва да се оправим с пандемията, освен в образованиет. Важно за зда, стопанската система, за всичко. Аз персонално ще се заема да направя една доста обстойна акция.

Това съобщи Кирил Петков, водач на " Продължаваме промяната " по време на диалози с евентуалните съдружни сътрудници - " Българска социалистическа партия за България ", " ИТН ", " Демократична България " -.

Така Петков повтори поръчката, дадена ден по-рано по време на. Лидерът на групировката, станала първа по резултат след изборите на 14 ноември, съобщи, че тематиките с имунизацията, защитеността на популацията (включително и имунитета след преболедуване) и осведомителната акция за това " е приоритет номер едно и аз персонално ще се заема с него в предстоящ кабинет ".

Според Петков повода за ниския дял имунизирани против COVID-19 в България са главно две, като и двете са отбелязвани неколкократно и от актуалното, и от предходното управление на Министерството на здравеопазването: липса на доверие в институциите и неналичието на информация за хората с хронични болести и имунизирането против ковид.

" Никой до момента не е съумял изрично да каже, в случай че имаш съпътстващо заболяване дали е добре да се ваксинираш и с коя ваксина. Ще създадем една работна група с всички експерти - кардиолози, ендокринолози, онколози и всеки да каже за съпътстващите болести. Хората доста се тормозят какво да вършат в случай че имат астма или проблеми със сърцето, да вземем за пример ", съобщи Петков. Той ще бъде номинацията на " Продължаваме промяната " за министър председател на България.

Досега Министерството на здравеопазването е предписание опити да показа информация за хората с хронични болести и значимостта да се имунизират. Подходът в осведомителната акция се свежда главно до изявлението със експерти по малките екрани и до изявления в профила на здравното ведомство във " Facebook ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР