Ваксинациите и социалните мерки за подкрепа в кризата ще са

...
Ваксинациите и социалните мерки за подкрепа в кризата ще са
Коментари Харесай

Първо заседание на новия кабинет, ваксинацията и социалните мерки са акцент

Ваксинациите и обществените ограничения за поддръжка в рецесията ще са първите тематики, с които се заема служебният кабинет. Това сподели министър председателят Стефан Янев преди началото на първото съвещание.
Очаква се още през днешния ден най-малко двама министри от управляваното от Янев държавно управление да дадат подробна информация на медиите и жителите.
" Работим на цялостни обороти, всичко е под надзор, очаквайте информация навременна, почтена и открита, тъй като както казахме, ще работим за обществото почтено и намерено ", бяха първите думи на новия министър председател пред министрите и медиите.
Янев помоли медиите да дадат седмица толеранс на министрите, с цел да се срещнат със протичащото се по ресорите.
На днешното съвещание министрите ще обсъдят и идни участия в европейски срещи, като следва да се даде мандат да се работи по тях, разбра се от изявлението на служебния министър председател.
Той опроверга появилата се в общественото пространство информация, че член на кабинета е с позитивен тест за. Става въпрос за транспортния министър  
" Мога да уверя, че въпросният министър, за който е имало медийна обява, че евентуално е с позитивен резултат от тест, не е по този начин. Направил е 3-4 поредни проби, в това число има и извинително писмо от първата лаборатория, в която е направена грешката ", уточни Янев.
„ Здравето е значимо, ние сме виновни освен към личното си здраве, само че и към здравето на другите " ", увери още служебният министър председател.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР