Ваксината срещу ще е безплатна за всички гърци, веднага щом

...
Ваксината срещу ще е безплатна за всички гърци, веднага щом
Коментари Харесай

Ваксината срещу Covid-19 ще е безплатна в Гърция

Ваксината против ще е безвъзмездна за всички гърци, незабавно щом е налична. Това разгласи министър председателят на Гърция Кириакос Мицотакис в петък, представен от електронното издание на вестник Kathimerini.
„ Искам да бъда безусловно явен, имунизацията ще бъде налична гратис за всички гръцки жители. Все още не знаем дали ще е една или ще има повече. Не знаем по кое време ще я имаме разполагаем. Надяваме се по-скоро, в сравнение с по-късно “, сподели той.
 Ирландски министър подаде оставка тъй като наруши ограничавания поради ковид Ирландски министър подаде оставка тъй като наруши ограничавания поради ковид
Ирландският министър на земеделието Дара Калиъри подаде оставка от поста, откакто стана ясно, че е участвал на събитие в Клифдън с...
„ Но незабавно щом разполагаме с , тя ще бъде налична гратис за всички гръцки жители. “
Мицотакис сподели още, че през новата образователна година ще се раздават гратис маски за лице на възпитаници и учители, които се връщат към часовете, добавя организация Фокус.
Министърът на образованието Ники Керамей съобщи в четвъртък, че маските ще бъдат наложителни вътре в учебните заведения, а и отвън тях, когато се получи огромно скупчване на деца.
Гърция подписа договорка за приемане на 3 милиона дози от имунизацията против Covid-19, разработвана от Оксфордския университет в съдействие с AstraZeneca, в случай че тя премине четвъртата фаза на клиничните тествания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР