Ваксината срещу COVID-19 на Pfizer/BioNTech осигурява 90% защита от индийския

...
Ваксината срещу COVID-19 на Pfizer/BioNTech осигурява 90% защита от индийския
Коментари Харесай

Ваксината на Pfizer/BioNTech осигурява 90% защита срещу варианта Делта на коронавируса

Ваксината против COVID-19 на Pfizer/BioNTech обезпечава 90% отбрана от индийския вид на вируса. Това съобщи Ройтерс, като цитира изявление на представител на компанията.

Индийският вид, разгласи Световната здравна организация. " Данните, които получихме от лабораторни проучвания, в това число и от региони, където индийският вид Делта измести английския, демонстрират, че нашата ваксина е доста ефикасна, към 90%, за предотвратяване от болестта ", съобщи Алон Рапапорт, който е медицински шеф на израелското посланичество на Pfizer/BioNTech. От централата на компанията към този момент не дават повече данни за изследването.
 Разработва се нова версия на имунизацията на Pfizer Разработва се нова версия на имунизацията на Pfizer
Американската компания Pfizer създава нова версия на своята ваксина, която може да се съхранява до шест месеца при по-високи темпера...

В Израел, който е измежду най-напредналите в света с имунизацията против COVID-19, към момента липсват задоволително данни за успеваемостта на препарата на Pfizer/BioNTech срещу разновидността Делта. Това съобщи Шарон Алрой-Прейс, която е отпред на Службата за запазване на публичното здраве към Министерството на здравеопазването. Здравните управляващи събират нужната информация. В Израел са открити към 200 случая на индийския вид на новия ковид. С препарата на Pfizer/BioNTech са имунизирани над 50% от 9,3-милионното население на страната.

Анализ на Националната здравна работа на Англия сподели, че имунизациите на Pfizer/BioNTech и на " АстраЗенека " дават над 90% отбрана против настаняване в болница на инфектирани с индийския вид Делта на новия ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР