Ваксината срещу COVID-19 на е над 90% ефективна, включително срещу

...
Ваксината срещу COVID-19 на е над 90% ефективна, включително срещу
Коментари Харесай

Ваксината на Novavax показва 90% ефективност

Ваксината против COVID-19 на е над 90% ефикасна, в това число против разновидности на ковид, съобщи производителят на ваксини в понеделник след огромно американско изследване.
Препаратът " показва 100% отбрана против умерено и тежко заболяване, като цяло ефикасността е 90,4% ", се споделя в изказването на компанията, в което се прибавя, че " в изследването са включени 29 960 участници в 119 региона в Съединени американски щати и Мексико, с цел да се оцени ефикасността, сигурността и имуногенността ".
Компанията със седалище в Мериленд съобщи, че има намерение да кандидатства за регулаторно утвърждение до третото тримесечие на 2021 година.
След това, споделиха от нея, ще бъде в ход да се вършат 100 милиона дози на месец до края на третото тримесечие и 150 милиона дози на месец до края на годината.
 Ваксината Novavax е 96% ефикасна против главния вариант на COVID-19 Ваксината Novavax е 96% ефикасна против главния вариант на COVID-19
Ваксината против COVID-19 Novavax е 96% ефикасна за попречване на случаи, породени от главния вариант на ковид. Това са устан...
„ Днес Novavax е една крачка по-близо до оправянето с сериозната и непрекъсната световна социална здравна потребност от спомагателни ваксини “, сподели Стенли К. Ерк, президент и основен изпълнителен шеф на Novavax.
Докато някои богати страни са постигнали прогрес във имунизирането на своето население, към момента има опасения, че доста по-бедни страни са оставени настрана от световния блян за имунизиране.
Степента на имунизация в най-бедните страни в света е надалеч зад тази в Групата на седемте индустриализирани сили и други богати страни - във връзка с дозите, прилагани досега,
За разлика от някои противници, имунизацията на Novavax - публично известна като NVX-CoV2373 - не би трябвало да се съхранява при свръхниски температури. Компанията съобщи, че е " съхранявана и постоянна при 2 - 8 градуса по Целцзий, което разрешава потреблението на съществуващите канали за доставка на ваксини за нейното разпространяване ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР