Ваксината срещу COV1D-19 е възпята в кючек. Спасителният серум в

...
Ваксината срещу COV1D-19 е възпята в кючек. Спасителният серум в
Коментари Харесай

Възпяха ваксината в КЮЧЕК: Шах! Мат! Нося ви ваксина, силна като кокаина!

Ваксината против COV1D-19 е възпята в кючек. Спасителният серум в борбата със болестта въодушеви чалга трио да сътвори шлагер, който единствено за няколко денонощия има близо 200 хиляди гледания в уеб страниците за видеосподеляне.

Ави Бенеди (с униформа, наподобяваща визията на ген. Мутафчийски), Иви и Жокера извършват парчето, в което се отпращат послания освен за имунизацията, само че и за доктори с пагони, отварянето на фризьорски салони и суматохата, която обгръща хората от гледането на ненужно доста телевизия.

Ето и част от текста, който незабавно притегля вниманието: „ Шах! Мат! Нося ви ваксина, мощна като кокаина! Дай бутилка да се инжектирам. Само дай, дай, че сърце не трай. Като пуснат имунизацията, единствено познай - бели нощи и чаршафи от сатен от петък до неделя ми е през целия ден “. А по-късно творчество продължава с още по-директни послания: „ Ще разбием всички корони, ще напълним всички салони, спрете тоя лекар с пагони да създадем и ние милиони. В ефира не видя ли, всички тyк са полудели. Даже в изолацията, виждам не са спрели “.

„ Не съм търсила скандал. Искам да разбием мита, че още дълго време ще сме в изолираност, и с това парче да вдъхнем малко кураж на хората. Ние въпреки всичко сме актьори и влизаме в облик. Очаквам с неспокойствие реакциите на хората и си мисля, че доста ще се забавляват. Лично аз се старая да върша по-различни музикални проекти”, разяснява Иви, чието същинско име е Ива Атанасова, написа „ България Днес “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР