Ваксината против COVID -19 - болестта, които успя да преобърне

...
Ваксината против COVID -19 - болестта, които успя да преобърне
Коментари Харесай

Кои са най-големите противници на ваксината срещу COVID-19

Ваксината срещу Коронавирус -19 - заболяването, които съумя да преобърне света с краката нагоре, към този момент е реалност и страните започнаха поетапно имунизиране на популацията.
 Проф. Угур Шахин, Covid-19, имунизацията на Pfizer и BioNTech и по кое време ще си върнем естествения живот
Кога ще си върнем естествения живот

Прогнозата на един от основателите на имунизацията против Covid-19

Проучване на Ipsos Global Advisor в партньорство със Световния стопански конгрес си слага за цел да разбере, по какъв начин жителите на другите страни одобряват имунизирането.

Сред нациите, които най-силно поддържат акциите за имунизиране са Китай (80%), Бразилия (78%) и Англия (77%), където акцията за всеобща имунизация стартира още на 8 декември.
 Снимка 511816

На другия полюс са нациите, които се отнасят по-скептично към всеобщото имунизиране. Страхът от странични резултати е повода, която най-често се показва за нежеланието за слагане на ваксина.

Държавата с най-вече съперници на имунизирането против Коронавирус -19 е Франция. Само четирима от всеки 10 французи желаят да се имунизират против Коронавирус -19, написа Yahoo News.

Служител на здравното министерство изясни, стартът е внимателен, само че имунизирането на французите ще бъде ускорено и означи, че управляващите са изправени пред " доста мощен песимизъм от страна на френското население ".
 Снимка 511827

Но Франция не е единствената страна, където искащите да се имунизират са релативно малко. Според същата анкета единствено 43% от руснаците са подготвени да си слагат ваксина, по отношение на 53% от южноафриканците. Сред страните с минимум искащи да се имунизират следват Япония (60%), Италия и Испания (62%) и Германия (65%).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР