Ваксината на JohnsonJohnson“ срещу COVID-19 отговаря на изискванията за разрешение

...
Ваксината на JohnsonJohnson“ срещу COVID-19 отговаря на изискванията за разрешение
Коментари Харесай

Анализ: Ваксината Johnson & Johnson започва да действа до 14 дни след ваксинация

Ваксината на „ JohnsonJohnson “ против COVID-19 дава отговор на условията за позволение за незабавна приложимост , съгласно разбор, оповестен от Американската администрация по храните и медикаментите (FDA), заяви БГНЕС. " Не са открити характерни опасения за сигурността при разбори на подгрупи за възраст, раса, етническа принадлежност , медицински съпътстващи болести или предходна зараза с SARS-CoV-2 ", се споделя в разбора.
Според специалисти, имунизацията „ JohnsonJohnson “ може да се забави с идването си в България, защото през декември страната ни реши да купи от нея без значение, че преди този момент, имаше съмнения. Това е евентуалната причина, заради която в този момент Швеция ще би трябвало да поръча количества и за България. Но това може да се окаже, че няма да е в границите на общоевропейския механизъм. Специалистите споделят, че " JohnsonJohnson " се ползва в една доза, за разлика от другите ваксини. Анализът показва, че успеваемостта на имунизацията „ JohnsonJohnson “  против умерено до тежко/критично протичане на COVID-19 във всички географски региони е 66,9% - минимум 14 дни след имунизация с една доза и 66,1% минимум 28 дни след имунизация.
 AstraZeneca - за какво в Германия има съмнение към имунизацията? AstraZeneca - за какво в Германия има съмнение към имунизацията?
Все повече хора в Германия странят от имунизацията на AstraZeneca - множат се известията за лекари, болногледачи и медицински сестри, кои...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР