Ваксината е единственото спасението от COV1D-19. Изобщо не съм се

...
Ваксината е единственото спасението от COV1D-19. Изобщо не съм се
Коментари Харесай

Шефът на цирк „Балкански“: Във ваксината е спасението!

„ Ваксината е единственото спасението от COV1D-19. Изобщо не съм се замислял дали би трябвало да се ваксинирам. При първа опция ще се имунизирам ”. Това разгласи пред учен Александър Балкански.

Цирковият актьор в минал през ковид, но все пак желае да е по-спокоен и ще се имунизира.

„ Щом експертите споделят, че е добре да си сложим имунизация, значи би трябвало да ги слушаме. Не разбирам хората, които са срещу и се двоумят. В средата на предишния век, когато имаше зараза от туберкулоза, всички се редяха на опашка за ваксина. А тогава хората не бяха толкоз умни, както в този момент. Липсваха и вести. В момента се имаме за доста интелигентни. Но май не мислим с главата си, щом не имаме вяра в медицината, а написано някъде из интернет “, споделя Балкански.

Въпреки студените дни и влошаващата се епидемиологична конюнктура, той не стопира да работи и през целия ден е по задания. Академикът, който е на 78 години, е в трескава подготовка за началото на новия сезон в цирка. Той започва при започване на април в София.

„ Готвим се. Дано обстановката се усъвършенства, с цел да може да отворим при цялостен потенциал “, изясни балкански. Цирковият актьор още чака резултат от жалбата, която подава в банката и в „ Топлофикация “.

Преди няколко месеца балкански схваща, че мистериозна жена на име Лора заплаща сметката си за парно с неговата банкова карта. И това в продължение на цели 17 години. По думи на Балкански той е жилнат с над 6 бона, написа „ България Днес “.

„ Още очаквам решението. Най-вероятно става въпрос за неточност. Според мен някоя служителка е объркала грубо нещата. Дано да е почтена неточност. Разбира се, че се надявам да ми върнат парите. Все отново аз нямам парно, нито съм поел ангажимент да поемам сметките на тази Лора, която даже не познавам “, добави още пред вестника Балкански.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР