Ваксина срещу новия коронавирус може и да не бъде разработена,

...
Ваксина срещу новия коронавирус може и да не бъде разработена,
Коментари Харесай

Daily Mail съобщи най-страшната новина за COVID-19 досега

Ваксина против новия ковид може и да не бъде създадена, написа английският таблоид The Daily Mail, като се базира на думите на доктор Дейвид Набаро от Импириъл Колидж в Лондон.

Съгласно думите на Набаро компликацията се състои в това, че учените не се занимават с механични системи, а с биологични. В тази връзка той предизвести, че държавните управления ще би трябвало да се оправят с огнищата с карантина – на районно или национално равнище.

Изявлението на Набаро бе направено в миг на засилен напън от английската общност върху учените, от които се чака да разгласят сполучливото тестване на ваксина против COVID-19, отбелязва изданието. Изчисленията сочат, че сходен развой може да отнеме минимум една година.

„ Не можем да кажем сигурно дали имунизацията ще се появи или не. Много зависи от това по какъв начин реагира тялото “, цитира вестникът думите на Набаро.

Изданието напомня, че точно Империъл Колидж в Лондон подтикна английското държавно управление да наложи карантина, прогнозирайки, че при липса на ограничения 500 000 души може да се окажат жертви на новия ковид.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР