Ваканцията на испанското кралско семейство продължава. Или поне на женската

...
Ваканцията на испанското кралско семейство продължава. Или поне на женската
Коментари Харесай

Прекали ли този път кралица Летисия

Ваканцията на испанското кралско семейство продължава. Или най-малко на женската част от него, която в последните дни си прекарва отлично в Палма де Майорка, до момента в който крал Фелипе отпътува за Богота за встъпването в служба на новия президент на Колумбия Густаво Петро.
 Кралица Летисия, крал Фелипе, Леонор и София, и почивката на испанското кралско семейство на Майорка
Лятната почивка на едно кралско семейство

Къде почиват Фелипе, Летисия и дъщерите им

Затова пък кралица Летисия, дъщерите й и свекърва й се любуват на острова.

В неделя Летисия, принцеса Леонор, инфанта София и майката на краля доня София вечеряха в известния ресторант Beatnik Palma в остарелия град, а преди този момент се разходиха из локалния занаятчийски пазар, оповестяват от Hola.

Четирите дами обърнаха най-голямо внимание на щандовете с бижута, както и с ръчно правени сапуни, и натурална козметика. Погледите на всички минувачи бяха приковани към девойките и майка им, които изглеждаха съвсем на една възраст.

За това способства роклята, която 49-годишната кралица беше избрала - пай модел в розово на Zara. Както нормално, тя я беше съчетала с еспадрили в същия цвят. На доста места в обществените медии обаче кралицата беше обсипана с рецензии.
 Снимка 583691

Те са ориентирани точно против дължината на роклята й, която се стори неуместна на доста хора. Както обаче ни напомнят от Instagram профила Royal Fashion Police, кралица Летисия е била на персонална, а не публична вечеря по време на лятната си почивка. И в облеклото й няма нищо неправилно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР