Ваканционно селище Санта Марина кани всички любители на играта на

...
Ваканционно селище Санта Марина кани всички любители на играта на
Коментари Харесай

Санта Марина кани любителите на тенис празник от 23 до 26 май

Ваканционно населено място Санта Марина кани всички фенове на играта на най-големия тенис празник. От 23 до 26 май в неповторимия комплекс на южното черноморие ще се проведат шампионат и подготвителен лагер. Всички другари и посетители на конкуренцията могат да се възползват от частния плаж на Санта Марина и от отличните условия за отмора и възобновяване.

През последните години комплексът се трансформира в един от най-хубавите тенис центрове в страната, където се организират десетки надпревари за експерти и фенове. Участниците в Санта Марина Оупън I имат обезпечени най-малко шест срещи в първите два спортни дни. Те ще бъдат разграничени в групи от по четирима, а всички с изключение на в шампионата поединично могат да играят и на смесени двойки. Както нормално, спечелилите ще си тръгнат с ваучери за отмора от Санта Марина.

Освен тенис шампионата домакините и уредниците от Weekend Tour плануват и подготвителен лагер за начинаещи и напреднали. Тенис кемп Санта Марина ще помогне на дребни и огромни да изградят добра основа на играта за къс интервал от време, а най-хубавите ще проведат интензивни тренировки. Занятията ще се водят от треньори, които ще се съобразят с самостоятелните особености на всеки участник. Курсът включва тактически извършения, игрови обстановки и тренировки за физическа устойчивост, а всички имат обезпечени 10 часа игра в групи до 4 души. В края на курса участниците ще могат да разиграват, да извършват сервис и да означават точки, и ще познават главната техника, тактичност и правила на тениса.

До момента за конкуренцията от 23 до 26 май са се записали повече от 50 фамилии от цяла България, както и посетители от Гърция. Свободни места към момента има, тъй че искащите да играят и да почиват в първокласна конюнктура към момента имат късмет да го създадат.

След Санта Марина Weekend Tour се насочва към известния с минералните си извори град Хисаря. Интересът към четвъртия за годината шампионат е голям, а регистрацията към този момент е отворена.
Повече детайлности за Weekend Tour можете да научите тук.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР