Ваканционно селище Албена отлага въвеждането на правилата за платено паркиране

...
Ваканционно селище Албена отлага въвеждането на правилата за платено паркиране
Коментари Харесай

Албена осигурява безплатен паркинг за Великден

Ваканционно населено място Албена отсрочва въвеждането на разпоредбите за платено паркиране и престой в границите на комплекса от 22 април за 1 май.

Решението е комплимент към гостите, избрали да посрещнат най-светлия християнски празник Великден край морския бряг. Пристигащите с коли ще бъдат допускани на територията на селището посредством приемане на билет от автоматизирания контролно-пропускателен пункт. При овакантяване на комплекса не е належащо да бъде заплащана такса, а охранителните бариери се задействат след различаване на регистрационния номер на съответното МПС. Желателно е гостите да запазят входния билет до окончателното овакантяване на Албена. Всички позволени за паркиране места са сигнализирани с отвесна и хоризонтална маркировка.     

От 1 май влизат в действие новите правила, определящи цените за престой на коли за сезон 2022.  Таксите се начисляват според от определената зона за паркиране, а първите 30 минути са безвъзмездни. Ставките са разграничени в три времеви интервала от годината, начислявани за всеки 24 часа престой, и са както следва:

От 1 до 31 май

Зелена зона – 10,00 лева

Синя зона – 10,00 лева

Паркинг " Автогара “ – 5,00 лева

От 1 юни до 30 септември

Зелена зона – 20,00 лева

Синя зона – 10,00 лева

Паркинг " Автогара “ – 5,00 лева

От 1 до 31 октомври

Зелена зона – 10,00 лева

Синя зона – 10,00 лева

Паркинг " Автогара “ – 5,00 лева

Всеки лидер получава самостоятелен билет при влизане, съдържащ дата и час на идване. Таксата за паркиране се заплаща преди овакантяване на Албена, като са вероятни следните разновидности:

Чрез профилирани автомати Pay Station;

Чрез персонално мобилно устройство на клиента, сканирайки неповторимия QR код на всеки публикуван билет;

На всички рецепции на хотелите в Албена.

Следвайки корпоративната тактика за стабилно развиване, курортният комплекс обезпечава екологични други възможности за напредване, с цел да бъде Албена в естетика с природата. Гостите могат да се придвижват с електрически рейсове по две съществени линии, стигащи до разнообразни точки. На разположение са също практични колела, рикши и колички за голф, а плажът е обвързван с парковата зона чрез неповторим за страната открит ескалатор. 

На територията на ваканционното населено място са обособени паркоместа за хора с увреждания, маркирани със съответната маркировка. Цените за тяхното потребление са идентични с останалите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР