Ваканционно селище Албена“ е перфектното място за природосъобразно лечение, възстановяване

...
Ваканционно селище Албена“ е перфектното място за природосъобразно лечение, възстановяване
Коментари Харесай

Секретарят на европейската СПА асоциация: Албена е перфектното място за природосъобразно лечение!

Ваканционно населено място " Албена “ е съвършеното място за природосъобразно лекуване, възобновяване и рехабилитация “. Това съобщи основният секретар на европейската СПА асоциация Чила Мезоси, която е в българския курорт за присъединяване в националната конференция за здравен туризъм, проведена от Български съюз по балнеология и СПА и Министерство на туризма.

" Не пристигам за първи път тук, по тази причина дръзвам да настоявам, че Вашата природа – комбиниране от лечебна минерална вода, чист морски въздух, необятна плажна линия и лиманна тиня, не се среща постоянно по света. За благополучие, от ден на ден хора се интересуват от холистичния метод при лекуване на обещано заболяване или възобновяване след боледуване. Затова наклонността демонстрира, че в бъдеще качествените СПА и Wellness курорти ще играят значима роля в системата на опазването на здравето “, сподели още тя, като добави, че извънредно огромен плюс за " Албена “ е съществуването на профилирана болница за рехабилитация в комплекса. " Там работят потвърдени експерти, разработващи настоящи и търсени възстановителни стратегии. Например, огромна част от пост-COVID пациентите се оплакват от респираторни проблеми, които се повлияват положително от стратегиите на здравното заведение. И в случай че в този момент Вашите клиенти са основно от България и прилежащите страни, сигурна съм, че преимуществата, които притежавате, ще водят от ден на ден посетители от цяла Европа “, приключи тя.

В рамките на форума одобрение насочиха Маргита Тодорова, шеф " Маркетинг и продажби “ в " Албена “ АД, Сийка Кацарова – ръководител на Български съюз по балнеология и СПА туризъм, проф. Тодорка Костадинова – шеф на дирекция " Международно съдействие, акредитация и качество “ към МУ " Проф. доктор Параскев Стоянов “ – Варна, доцент Стела Балтова – зам.-ректор на Международно висше бизнес учебно заведение. Сред участниците в полемиката бе Изток Алтбауер, който показа достиженията на Словения в региона на СПА промишлеността. Фокус в презентацията си ръководещият шеф на словенската съсловна асоциация сложи върху концентрирането на цялостния туристически артикул върху естествените дадености и включването им във възстановителните стратегии. Опита си от популяризирането на здравния туризъм в Германия и Турция показа и Жаклин Банфи - с опит в ръководството на водещи немски клиники, работещи с пациенти от Близкия Изток, Русия, Европа.   
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР