Ваканционна вила на карибския остров Мустик, хасиенда в Барселона и

...
Ваканционна вила на карибския остров Мустик, хасиенда в Барселона и
Коментари Харесай

Ваканционна вила на Карибити и... Какво взема Цеци Красимирова след развода с мултимилионера

Ваканционна вила на карибския остров Мустик, хасиенда в Барселона и бизнес за милиони. Само толкоз ще наследи от брака си с мултимилионера Майкъл Струмейтис родната хубавица Цеци Красимирова.

  Оказва се, че двамата не са подписвали предбрачно съглашение, което да отбрани несметното благосъстояние на Краля на марихуаната и по този начин на процедура след развода Цеци се трансформира в милионерка.

Смуглата хубавица обаче не желала доста, настояват нейни близки. Тя била склонна да си поделят единствено общия бизнес в Барселона, въпреки по закон да й се поставят забележителна част от облагите на Биг Майк, добити по време на брака, написа intrigi.bg.

Самият Струмейтис пък, като един същински благородник, предложил да й остави ваканционната си вила на карибския остров Мустик, която Цеци обожавала. Двамата постоянно прекарваха почивките си в уединеното екзотично имение и Майкъл решил да й го остави като " спомен от прелестния им брак ".

През 3-те години, в които били дружно, Биг Майк закупил и парцел в Барселона, който Цеци обитавала първоначално. Към края на връзката им тя изоставила имението и се върнала в България. Въпросната хасиенда също трябвало да се подели сред двете страни, само че Струмейтис се отказал от своята част.

Така, при положение, че се спогодят, Цеци си потегля от брака с бизнес за милиони и две имения.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР