Важното е на министерските постове да са най-подготвените хора, които

...
Важното е на министерските постове да са най-подготвените хора, които
Коментари Харесай

Румен Христов: Оценката на министрите започна, някои не се справят добре и трябва да се подменят

Важното е на министерските постове да са най-подготвените хора, които да правят работа. Могат да се разясняват три разновидността за ротацията – да се смени единствено министър-председателят, някои от министрите или целият кабинет. Това съобщи ръководителят на СДС и зам.-председател на ПГ на ГЕРБ- в Народно събрание Румен Христов в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Той съобщи, че считам, че има министри, които не се оправят добре и би трябвало да се подменят, само че отхвърли да ги назове.

„ Ако в тези министерства влязат хора с по-добра визия, това ще е добре за страната. Няма да е зле да има възобновяване на кабинета. Ще търсим единодушие – това е най-важното “, акцентира Христов.

„ Много е мъчно да отговаряш за себе си. Ако кажеш, че не искаш, значи нямаш упоритости, в случай че кажеш „ да “ – се натискаш. Ротацията е контрактувана, само че се разискват разнообразни разновидности. Идеята беше, че хора с нова аура ще ръководят.

Това, което е стартирано е доста значимо. Всички подводни камъни би трябвало да се изчистят. Добрата работа в Министерство на външните работи би трябвало да продължи “, счита ръководителят на.

За срещата сред Бойко Борисов и Кирил Петков сподели: „ Това са естествени срещи. Ние сме по през целия ден в Народното събрание. Не могат да се водят диалози в пленарна зала, с цел да не пречиш на сътрудниците си “.

„ Оценката на министрите стартира, тя е напреднала. Нормалната процедура е по-късно да се разиска в партиите и по-късно в пленарните групи. Движение за права и свободи беше доста потребно и търсено, когато правехме к промени. Предстои избори на регулаторни смени, тогава отново ще бъдат нужни. Те ясно обявиха, че не желаят да взе участие в ръководството. Те са правилен сътрудник “, сподели още Христов.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР