"Важното е да няма паника, хората да се информират веднага

...
"Важното е да няма паника, хората да се информират веднага
Коментари Харесай

Кметът: Силно земетресение, но не животозастрашаващо

"Важното е да няма суматоха, хората да се осведомят незабавно и в случай че Общината или Гражданска отбрана излязат с инструкции, пловдивчани да ги извършват. " Това съобщи кметът Иван Тотев във връзка снощния трус край Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. По думите му земетресението е било мощно, само че никога животозастрашаващо, няма огромни вреди като се изключи разкъсан магистрален тръбопровод по ул. "Даме Груев ". 
"Тъкмо свърши мачът. А з бях за Севиля, нали се побратимихме с тях и гледах да видя кмета някъде на трибуната и тогава се разтресе ", описа Тотев. "Естествено потърсих информация. Минути след земетресението информацията излезе във всички уеб сайтове, които наблюдават този развой. Стана ясно, че епицентърът е покрай Пловдив - мощно земетресение, само че никога не е животозастрашаващо, няма големи щети ". Впоследствие обаче е станало ясно, че в резултат на труса е скъсани тръбопровод по ул. "Даме Груев ". 
Той увери, че се прави всичко допустимо проблемът да бъде решен до края на деня. Но в случай че обаче работа остане и за на следващия ден, жителите ще бъдат известени навреме. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР