Важното е, че се разделяме с всички тези проблеми, които

...
Важното е, че се разделяме с всички тези проблеми, които
Коментари Харесай

Депутат: Край на истерията

Важното е, че се разделяме с всички тези проблеми, които значително затормозяваха животът на нацията, само че несъмнено - всяка зараза може да се завърне. Това е завършек на нервността, разяснява проф. Георги Михайлов, зам.-председател на Комисията по опазване на здравето в Народно събрание, народен представител от ПГ на Българска социалистическа партия.

Той сподели, че се преценява с решенията на Министерството на здравеопазването.

По думите му коронавирус не се оказа чумата на века, само че всичко това се е отразило на стопанската система, културата и на младото потомство. 

" Затова поздравявам непродължаването на епидемичната обстановка и отпадането на съвсем всички ограничения ", съобщи зам.-председателят на Комисията по опазване на здравето в Народно събрание. 

Министърът на опазването на здравето би трябвало да оформи една динамична заповед, която ще взема решение по какъв начин ще се случват нещата нататък.

За носенето на маски проф. Михайлов сподели пред Българска национална телевизия: " Маската е последното нещо, което ще ни избави от такава въздушно-капкова зараза и по тази причина не би трябвало да си концентрираме вниманието върху този въпрос ". 

Според него главният спор, който би трябвало да продължи, е за имунизациите. Ваксината срещу Ковид-19 няма да избави тотално от зараза, само че ще понижи броя на заболелите и тежестта на болестта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР